Tietosuojakäytäntö

Versio 1.3 päivitetty 16.05.2019

Tässä Tietosuojakäytännössä viittaen "me" tai meidän" tarkoittaa mitä tahansa Maxent Limited ryhmän yrityksiä. Viittaukset "te" tai "teidän" tarkoittaa henkilöä joka käyttää meidän sivustojamme toimittaen henkilökohtaisia tietoja meille.

Slotty Vegas sitoutuu kunnioittamaan yksityisyyttänne ja toimimaan suojelu&yksityisyyssuojalakien mukaisesti, sekä pitämään huolta siitä että kaikki tiedot toimitettu meille sivujemme kautta ovat turvattuna. Tästä syystä olemme luoneet tämän Tietosuojakäytännön jotta voimme auttaa teitä ymmärtämään miten keräämme, käytämme ja suojelemme teidän henkilökohtaisia tietoja tarjoamalla meidän palveluitamme.

Tämä dokumentti selittää minkälaista tietoa, mihin tarkoitukseen ja käytäntöihin tietojanne käytämme. Toimittamalla tietojanne ja käyttämällä sivujamme, hyväksytte teidän henkilökohtaisten tietojen käytön kuten esitelty tässä osiossa.

Jos teillä tulee mitä tahansa kysyttävää mieleen miten teidän henkilökohtaisia tietoja käytetään tai tarvitsette lisäselvitystä, pyytäisimme teitä ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse privacy@slottyvegas.com. Teemme parhaamme vastataksemme kaikkiin kyselyihin mahdollisimman nopeasti.


SISÄLTÖ

  1. Keitä me olemme
  2. Miten voit ottaa meihin yhteyttä?
  3. Alaikäisten suojeleminen
  4. Henkilökohtaisen tietojesi kerääminen
  5. Mitä tietoja keräämme, ja missä säilytämme ne
  6. Evästeiden käyttö
  7. Henkilökohtaisten tietojesi käyttö
  8. Sinun valintasi - Suoramarkkinointi
  9. Henkilökohtaisten tietojesi jakaminen
  10. Kansainväliset siirrot
  11. Tietojesi turvallisuus
  12. Oikeudellinen vastuu & henkilökohtaisten tietojesi suojeleminen
  13. Päivitä henkilökohtaiset tietosi
  14. Oikeutesi & henkilökohtaisista tiedoistanne päättäminen
  15. Valitukset
  16. Oikeus päästä käsiksi tietoihin mitä säilytämme sinusta
  17. Pyynnöt
  18. Henkilöllisyyden varmentaminen
  19. Tietoa tiedonsiitopyynnöstä
  20. Tietojen tarkastaminen
  21. Vastaaminen tietopyyntöihin
  22. Arkistointi
  23. Vapautukset
  24. Tietosiirtopyyntöjen hylkääminen
  25. Vastuu
  26. Henkilökohtaisten tietojesi säilyttäminen
  27. Automaattiseen päätöksentekoon liittyvät oikeudet, mukaan lukien profilointi
  28. Ulkoiset sivustot
  29. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

1. Keitä me olemme

Slotty Vegasia hallinnoi ja hallinnoi Maxent Oy. Maxent Ltd on Maltan lainsäädännön mukaisesti rekisteröity osakeyhtiö rekisterinumerolla C47261 ja rekisteröity osoite ”JPR Buildings, Level 2, Triq Taz-Zwejt, San Gwann, SGN 3000, Malta ”.

2. Miten voit ottaa meihin yhteyttä?

Yleisiä kyselyjä varten älä epäröi ottaa yhteyttä asiakastukitiimiimme Livechat-palvelun kautta tai sähköpostitse support@slottyvegas.com . Jos sinulla on henkilökohtaisia tietojasi koskevia kysymyksiä tai miten niitä käytetään, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@maxent.com .

3. Alaikäisten suojelu

Slotty Vegasin palvelut eivät ole tarkoitettu tai kohdistettu, alaikäisille tai nuorille. Henkilö joka toimittaa meillä henkilökohtaisia tietoja, osoittaa että hän on yli laillisen iän tai 18 vuotias. Jos tietoomme tulee että alaikäinen on yrittänyt, tai on toimittanut henkilökohtaisia tietoja, saatamme olla hyväksymättä tietoja ja saatamme poistaa kyseiset tiedot järjestelmästämme.

4. Henkilökohtaisten tietojesi kerääminen

Tietojasi käsitellään jotta voimme tarjota palveluitamme sinulle lakien tai sääntelyjen mukaisesti, ja missä se on meidän oikeutettujen etujemme mukaista.

Henkilötietoja kerätään ajanjaksoista, jotka eivät ole pidempään kuin on tarpeen kun:

Turvallisuus ja vastuullisen pelaamisen syistä johtuen, saatamme lisätä tietoihinne dataa jotka on kerätty kolmansilta osapuolilta (sosiaalinen media ja verkostoitumis sivut). Esimerkit sisältää informaation mikä on julkaistu teistä internetissä tai teidän toimesta.

5. Mitä tietoja keräämme ja missä säilytämme ne.

Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi vaarantamatta oikeuksia, vapautta tai etujasi. Teillä ei ole velvollisuutta jakaa tietoja kanssamme, mutta jakamatta jättämäminen saattaa johtaa palveluiden rajoittamiseen.

Keräämämme henkilökohtaiset tiedot saattavat sisältää:

6. Evästeiden käyttö

Saatamme lähettää teille pysyvän evästeen kun rekisteröidytte. Eväste on pieni tiedosto joka voidaan sjoittaa kovalevylle kirjanpitoa varten. Ette ole velvollinen hyväksymään evästeitä meiltä tai muilta sivustoilta. Voitte päivittää selaimenne siten että se ei hyväksy evästeitä. Katso ohjeet selaimen asetuksista kuinka se tehdään. Mutta turvallisuussyistä saatamme evätä pääsyn tiettyihin sisältöihin, jollette hyväksy evästeiden käyttöä tai vastaavaa ohjelmaa.

Lisätietoja mitä evästeitä käytämme ja henkilökohtaisista tiedoista mitä keräämme evästeiden kautta, miten estää evästeet ja kolmansien osapuolten evästeistä, katsottehan meidän evästeiden käytäntömme.

7. Henkilökohtaisten tietojesi käyttö

Henkilökohtaisia tietojasi käytetään palveluidemme optimoimiseen ja:

8. Sinun valintasi - Suoramarkkinointi

Jos olet valinnut ilmoitusten vastaanottamisen, voimme aika ajoin lähettää sinulle ilmoituksia tuotteistamme tai palveluistamme, jotka saattavat olla teille mieleisiä

Voit muuttaa markkinointiasetuksiasi milloin tahansa sivustossamme olevasta Oma tili -osiosta tai napsauttamalla viestien alareunassa olevaa "Peruuta tilaus" -ominaisuutta.

9. Henkilökohtaisten tietojesi jakaminen

Henkilötietojasi voidaan jakaa seuraavien vastaanottajien kanssa:

10. Kansainvälinen Siirto

Slotty Vegas ja sen palveluntarjoajat voivat joutua siirtämään henkilökohtaisia tietojasi maasta toiseen. Tähän kuuluvat kaikki Euroopan unionin (EU), Euroopan vapaakauppaliiton (EFTA) alueet sekä Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella olevat. Varmistaaksemme että henkilökohtaiset tietosi pysyvät turvassa kun siirrämme niitä, pidämme huolta että vaadittavat turvatoimet ovat käytössä tämän politiikan mukaisesti.

11. Tietojesi turvallisuus

Olemme sitoutuneet suojelemaan meille antamianne henkilötietoja. Teemme kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että kaikki sivustojemme kautta kerätyt tiedot käsitellään turvallisesti ja tämän politiikan ja tiukkojen tietosuojastandardien mukaisesti. Olemme ottaneet käyttöön vahvat menettelyt ja tekniikat tietojenne suojaamiseksi luvattomalta ja väärinkäytöltä.

Kirjautumisen jälkeen kaikki tiedot sisään ja ulos Slotty Vegas sivustolta on kryptattu käyttäen 128-bit Secure Socket Layer (SSL) teknologiaa. Käytössä oleva SSL-varmenne on huolellisesti valitun kolmannen osapuolen antama ja vahvistama. Napsauta kuvaa saadaksesi lisätietoja.

Meillä on omistautunut turvaosasto ja kehittyneet järjestelmät epäilyttävän toiminnan havaitsemiseksi ja estämiseksi, jotta voimme varmistaa että sivustomme pysyy turvallisena. Kaikki epäilyttävään toimintaan liittyvät tilit estetään ja tutkitaan perinpohjaisesti. Jos teillä käyttäjänä on epäilyjä tilisi toiminnasta kuten tunnistamattomista siirroista maksuhistoriassa tai yllättäviä muutoksia saldossa, otattehan meihin välittömästi yhteyttä.

12. Oikeudellinen vastuu & henkilötietojesi suojaaminen

Ymmärrämme että keräämällä ja käsittelemällä tietojanne, olemme sidottu noudattamaan tiukkoja tietoturvasäädöksiä.

Kaikkien hallitsemiemme henkilötietojen turvaamiseksi, olemme ottanut käyttöön sopivia turvallisuuskäytäntöjä, sääntöjä ja teknisiä toimenpiteitä jotka suojelee tietojenne väärinkäytöltä tai esittämiseltä, luvattomalta muokkaamiselta, laittomalta hävittämiseltä tai vahingossa tapahtuneelta hävittämiseltä.

Palveluidemme tarjoaminen saattaa sisältää henkilökohtaisten tietojen kolmansien osapuolien kanssa, ja näissä tapauksissa heidän tietosuojakäytännöt ovat voimassa. Suosittelemme myös lukemaan heidän tietosuojakäytännöt jotta ymmärrätte kuinka teidän tietojanne käytetään.

Koska internet on maailmanlaajuinen ympäristö, Maxent Limited ei voi taata kaiken jaetun tiedon turvallisuutta internetissä. Tämä käytäntö on tarkoitettu tiedottamaan teitä turvallisuusriskeistä internetissä jaetuista tiedoista ja meitä ei voi pitää vastuussa tietoturvaloukkauksista mitkä eivät johdu meidän epäonnistumisesta tarjota vaadittavia teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä mitkä vaaditaan GDPR:n puolesta

13. Päivitä henkilökohtaiset tietosi

Muista, että lakisääteisten vaatimusten noudattaminen edellyttää, että tiedot joita pidämme sinusta ovat ajan tasalla kaikkina aikoina. Voit päivittää tiedot "Oma tili"-sivulta, tai ottamalla yhteyttä johonkin live chat-agenttiimme chatin tai sähköpostin kautta support@slottyvegas.com.

14. Oikeudet & päättäminen henkilökohtaisista tiedoistasi

Kunnioitamme yksityisyyttä koskevia oikeuksiasi ja annamme sinulle kohtuullisen pääsyn henkilökohtaisiin tietoihin, joita olet saattanut tarjota käyttämällä Palveluita. Tietosuojalainsäädännön mukaiset tärkeimmät oikeudet ovat:

15. Valitukset

Jos haluatte tehdä valituksen siitä että miten olemme käsitelleet henkilökohtaisia tietojanne, voitte ottaa meihin yhteyttä jotta asia tutkitaan täyttämällä valituslomakkeen sivuillamme.

Jos ette ole tyytyväisiä vastaukseemme, tai uskotte että käsittelemme tietojanne lain vastaisesti, voitte tehdä valituksen meidän johtavalle tietosuojavaltuutetulle. Koska toimimme maltalla, meidän pääasiallinen tietosuojaviranomainen on Maltan tietosuojavaltuutetun toimisto (IDPC Malta). Jos asut missä tahansa muussa maassa missä toimimme, voitte ottaa yhteyttä oman maasi sääntelyviranomaiseen:

16. Oikeus päästä tietoihin käsiksi mitä pidämme sinusta

You have a right to request a copy of the personal information we hold about you, known as a subject access request. You also have the right to request that information we hold about you which may be incorrect, or which has been changed since you first told us, is updated or removed. These requests are free of charge and can be sent by email to the relevant team by emailing privacy@maxent.com or by contacting our Customer Support team via our Livechat service or via email at support@slottyvegas.com.

17. Pyyntö

Vastaanotettuamme SAR pyynnön, vastaava osasto kirjaa ja hyväksyy pyynnön.

18. Henkilöllisyyden varmentaminen

Meidän on tarkistettava SAR pyynnön tekevän henkilöllisyys jotta voimme olla varmoja että tiedot annetaan ainoastaan henkilölle jolla on oikeus niihin. Jos SAR pyynnön tekijän identiteettiä ei ole vahvistettu, henkilö joka vastaanottaa pyynnön saattaa pyytää KYC dokumentteja tilin varmentamiseksi.

19. Tietoa tiedonsiirtopyynnöstä

Vaadittujen dokumenttien vastaanotettua, henkilö joka on vastaanottanut pyynnön toimittaa vastaavalle osastolle kaikki tarvittavat tiedot SAR pyyntöön liittyen. Jos vastaava osasto on tyytyväinen tietoihin mitkä pyynnön vastaanottanut henkilö on ilmoittanut, tietosuojavaltuutettu ilmoittaa pyytäjälle että hänen SAR pyyntöön vastataan 30 päivän sisällä. 30 päivän määräaika alkaa siitä päivästä jolloin vaaditut dokumentit on vastaanotettu. Tietosuojavaltuutettu ilmoittaa pyytäjälle kirjallisesti jos 30 päivän määräajassa ilmenee poikkeusta johtuen muista tapahtumista, tai jos pyyntö on epätavallisen monimutkainen.

20. Tietojen tarkistaminen

Vastaava osasto varmistaa että tiedot tarkistetaan/vastaanotetaan määräajassa, jotta 30 päivän määräaikaa ei rikota.

21. Vastaus pääsypyyntöihin

Osasto toimittaa lopullisen vastauksen sekä tiedot ja/tai lausunnon yhdessä siitä, että yhtiöllä ei ole pyydettyjä tietoja, tai poikkeusta sovelletaan.

Osasto varmistaa että kirjallinen vastaus lähetetään pyynnön esittäjälle. Tämä tehdään sähköpostitse.

22. Arkistointi

Kun vastaus on lähetetty pyynnön esittäjälle, SAR katsotaan suljetuksi ja arkistoiduksi.

23. Poikkeukset

Yksilöllä ei ole oikeutta päästä käsiksi tietoihin muista henkilöistä, jollei hän ole valtuutettu edustaja.

Yritys ei ole velvollinen vastaamaan tietopyyntöihin jollei sitä ole toimitettu riittävin tiedoin jotta tiedot voidaan tunnistaa, ja varmistamaan että pynnön esittäjä on tunnistettu.

Yhtiö ei yleensä paljasta seuraavanlaisia tietoja tietopyyntöihin

Pääsypyyntö:

24. Tiedonsiirtopyynnön hylkääminen

On tilanteita joissa yksilöillä ei ole oikeutta nähdä heihin liittyviä tietoja. Esimerkiksi:

Jos vastuussa oleva henkilö kieltäytyy antamasta tiedonhakupyyntöä yhtiön puolesta, hylkäämisen syyt on esitettävä selkeästi kirjallisesti. Jokaisella henkilöllä, joka on tyytymätön hänen henkilötietojensa käyttöoikeutta koskevaan pyyntöönsä, on oikeus pyytää tietosuojavaltuutettua tarkistamaan lopputulos.

25. Velvollisuudet

Yleinen vastuu SAR-standardien noudattamisen varmistamisesta kuuluu tietosuojavaltuutetulle.

Jos yhtiö toimii rekisterinpitäjänä pyynnön esittäneelle, SAR käsitellään perustuen tämän menettelyn sopimusehtoihin.

Jos yhtiö toimii tietojenkäsittelijänä, tietosuojavaltuutettu toimittaa pyynnön asianomaiselle rekisterinpitäjälle, kenen puolesta yritys käsittelee henkilökohtaisia tietoja liittyen tietopyyntöön tekevään henkilöön.

26. Henkilötietojesi säilyttäminen

Sinulla sekä Slotty Vegasilla on oikeus sulkea pelitilinne milloin tahansa. Kun tilisi on suljettu, henkilötietojanne säilytetään niin kauan kuin laki vaatii, ja tietoja käytetään vain jos viranomaiset sitä vaatii.

Kun henkilötietojasi ei enää tarvitse käsitellä, ne poistetaan. Saatamme olla laillisesti vaadittu säilyttämään henkilökohtaisia tietoja pidemmän tai lyhyemmän ajan riippuen käyttötarkoituksesta.

27. Automaattiseen päätöksentekoon liittyvät oikeudet, mukaan lukien profilointi

Käytämme joskus automaattisia järjestelmiä päätöksen tekoon perustuen henkilökohtaisiin tietoihinne. Tämä helpottaa meitä tekemään päätökset nopeasti, tehokkaasti, oikeudenmukaisesti ja oikein, perustuen mitä tiedämme. Nämä automatisoidut päätökset voivat vaikuttaa tuotteisiin, palveluihin tai ominaisuuksiin mitä saatammer tarjota teille nyt tai tulevaisuudessa, tai teidän kykyyn käyttää meidän palveluitamme.

Saatamme käyttää automatisoituja päätöksiä seuraavissa tilanteissa:

Huomaattehan, että oikeutta ei sovelleta kun käsittely on:

28. Ulkoiset sivustot

Tämä sivusto saattaa sisältää linkkejä tai bannereita kolmansien osapuolten ulkoisille sivustoille. Jos käytät jotakin ulkoisista linkeistä, sinut ohjataan sivustoon jota tietosuojakäytäntömme eivät kata. Tämä tietosuojalausunto koskee ainostaan tietoja, jotka on kerätty Slotty Vegas Casino -sivustolla. Emme vastaa minkään kolmannen osapuolen verkkosivustojen sisällöstä.

29. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Huomaattehan, että tämä tietosuojakäytäntö voi muuttua ajoittain. Jos muutamme tätä tietosuojakäytäntöä tavalla, joka vaikuttaa siihen miten käytämme henkilökohtaisia tietojasi, neuvomme sinua valinnoissa jotka johtuvat muutoksista. Ilmoitamme myös että tämä tietosuojakäytäntö on päivitetty. Jos tietosuojailmoitukseen tehdään merkittäviä muutoksia jotka vaikuttavat esimerkiksi siihen, että miten haluaisimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi, annamme näkyvämmän ilmoituksen (mukaan lukien tietyistä palveluista, sekä tietosuojailmoituksesta sähköpostitse).