Polityka prywatności

Wersja 1.3 ostatnia aktualizacja 16.05.2019

W niniejszej polityce zwroty „my” „nas” i „nasze” oznaczają spółkę grupy Maxent Limited Zwroty „Ty” i „Twoje” oznaczają osobę korzystającą z naszej strony internetowych (stron internetowych) i przekazującą nam swoje dane osobowe.

Slotty Vegas jest zobowiązane do poszanowania Twojej prywatności i przestrzegania obowiązującej polityki ochrony danych i praw dotyczących prywatności, a my podejmiemy wszelkie uzasadnione środki, aby zapewnić, że wszystkie dane przesyłane poprzez naszą stronę internetową pozostaną bezpieczne. Z tego powodu utworzyliśmy niniejszą Politykę prywatności, aby pomóc Ci zrozumieć sposób, w jaki gromadzimy, używamy i zabezpieczamy Twoje dane osobowe, aby zaoferować Ci nasze usługi.

Niniejszy dokument opisuje rodzaj wykorzystywanych informacji, cele i praktyki zarządzania nimi. Przesyłając swoje dane i korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na wykorzystanie swoich danych osobowych zgodnie z opisem w tej sekcji.

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących sposobu przetwarzania Twoich danych osobowych lub jeśli potrzebujesz dalszych wyjaśnień, prosimy o kontakt pod adresem privacy@maxent.com Dołożymy wszelkich starań, aby przetworzyć wszystkie uzasadnione wnioski w odpowiednim czasie.


Spis treści

  1. Kim jesteśmy
  2. Jak się skontaktować?
  3. Ochrona nieletnich
  4. Gromadzenie danych osobowych
  5. Jakie informacje gromadzimy i gdzie je przechowujemy
  6. Korzystanie z plików cookie
  7. Wykorzystanie danych osobowych
  8. Twój wybór — marketing bezpośredni
  9. Udostępnianie danych osobowych
  10. Przesył międzynarodowy
  11. Bezpieczeństwo Twoich danych
  12. Odpowiedzialność prawna i ochrona danych osobowych
  13. Aktualizacja danych osobowych
  14. Twoje prawa i wybory dotyczące danych osobowych
  15. Skargi
  16. Prawo dostępu do informacji, które posiadamy na Twój temat
  17. Wniosek
  18. Weryfikacja tożsamości
  19. Informacje dotyczące wniosku osób, których dane dotyczą, o udostępnienie danych
  20. Przegląd informacji
  21. Odpowiedź na wniosek o uzyskanie dostępu
  22. Archiwizacja
  23. Zwolnienia
  24. Odmowy na wniosek osób, których dane dotyczą, o udostępnienie danych
  25. Zakres odpowiedzialności
  26. Przechowywanie danych osobowych
  27. Prawa związane ze zautomatyzowanym podejmowaniem decyzji, w tym profilowaniem
  28. Witryny zewnętrzne
  29. Zmiany w niniejszej Polityce prywatności

1. Kim jesteśmy

Slotty Vegas jest obsługiwana i zarządzana przez Maxent Ldt. Maxent Ltd Limited to spółka z ograniczoną odpowiedzialnością zarejestrowana zgodnie z prawem Malty w Unii Europejskiej pod numerem C47261 i zarejestrowanym adresem „JPR Buildings, Level 2, Triq Taz-Zwejt, San Gwann, SGN3000, Malta”.

2. Jak możesz się skontaktować?

W przypadku pytań ogólnych prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta za pośrednictwem chatu na żywo lub wysyłając maila na adres support@slottyvegas.com. W przypadku konkretnych pytań dotyczących danych osobowych i sposobu, w jaki je wykorzystujemy, prosimy o wiadomość e-mail na adres privacy@maxent.com.

3. Ochrona nieletnich

Usługi świadczone przez Slotty Vegas nie są przeznaczone ani skierowane do osób nieletnich lub osób poniżej wieku zgodnego z prawem. Każda osoba przekazująca nam swoje dane osobowe oświadcza nam, że ma 18 lat lub jest powyżej wieku dozwolonego w świetle przepisów do korzystania z naszych usług. Jeśli dowiemy się, że osoba nieletnia próbowała przesłać lub przesłała dane osobowe, możemy nie zaakceptować tych danych i podjąć kroki w celu ich usunięcia z naszych rejestrów.

4. Gromadzenie danych osobowych

Twoje informacje są przetwarzane, aby umożliwić nam świadczenie Tobie usług, zgodnie z przepisami prawa lub obowiązkami regulacyjnymi i jeżeli leży to w naszym uzasadnionym interesie.

Dane osobowe są gromadzone przez okresy nie dłuższe niż to konieczne, w przypadku:

Jeśli jest to wymagane ze względów bezpieczeństwa i odpowiedzialnej gry, możemy dołączyć przekazane nam informacje z danymi zebranymi lub otrzymanymi ze źródeł stron trzecich (np. mediów społecznościowych i witryn sieciowych). Przykłady obejmują informacje publikowane w Internecie na Twój temat lub przez Ciebie.

5. Jakie informacje gromadzimy i gdzie je przechowujemy

Będziemy przetwarzać Twoje prywatne dane i będziemy to robić bez uszczerbku dla Twoich praw, wolności i interesów. Nie ma obowiązku udostępniania nam swoich danych, ale ich brak może uniemożliwić pełne wykorzystanie naszego Produktu.

Dane osobowe, które gromadzimy, mogą zawierać:

6. Korzystanie z plików cookie

Możemy wysłać Ci stały plik cookie podczas rejestracji u nas. Plik cookie to mały plik, który można umieścić na twardym dysku komputera do celów przechowywania dokumentacji. Nie jesteś zobowiązany do akceptowania pliku cookie od nas ani żadnej innej strony internetowej. Możesz zaktualizować swoją przeglądarkę, aby nie akceptowała plików cookie. Należy przejrzeć sekcję pomocy swojej przeglądarki w celu uzyskania instrukcji, jak wykonać to poprawnie. Jednakże, w przypadku uzasadnionych względów bezpieczeństwa możemy odmówić dostępu do określonej treści strony internetowej, jeśli nie wyrazisz zgody na korzystanie z plików cookie lub podobnego urządzenia.

celu uzyskania dalszych informacji dotyczących tego, jakich plików cookie używamy i danych osobowych, które gromadzimy poprzez korzystanie z plików cookie, informacji, jak je wyłączyć i jak używać plików cookie stron trzecich, należy zapoznać się z naszą Polityką plików cookie.

7. Wykorzystanie danych osobowych

Twoje dane osobowe są wykorzystywane do optymalizacji świadczenia naszych usług oraz w następujących celach:

8. Twój wybór — marketing bezpośredni

Jeśli zdecydujesz się na otrzymywanie powiadomień, od czasu do czasu możemy wysłać Ci powiadomienia promocyjne dotyczące naszych produktów lub usług, które mogą Cię zainteresować.

Możesz zmienić swoje preferencje marketingowe w dowolnym momencie, postępując zgodnie z sekcją „Moje konto” na naszej stronie lub klikając opcję „Anuluj subskrypcję” znajdującą się na dole naszych wiadomości.

9. Udostępnianie danych osobowych

Twoje dane osobowe mogę być udostępniane dowolnemu z następujących odbiorców:

10. Przesył międzynarodowy

Slotty Vegas i jej usługodawcy mogą być zobowiązani do przekazania danych osobowych z jednego kraju do drugiego. Obejmuje to dowolne miejsce docelowe w obrębie Unii Europejskiej (UE), regionów Europejskiego Stowarzyszenia Wolnego Handlu (EFTA), a także poza obszarem Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG). Aby zapewnić, że Twoje dane osobowe pozostają bezpieczne podczas takiego przekazania, podejmiemy wszelkie uzasadnione kroki w celu utrzymania odpowiedniego poziomu ochrony zgodnie z niniejszą Polityką.

11. Bezpieczeństwo Twoich danych

Zobowiązujemy się do ochrony powierzonych nam danych osobowych. Podejmujemy wszelkie uzasadnione kroki w celu zapewnienia, że wszystkie informacje zebrane za pośrednictwem naszych Stron będą traktowane w sposób bezpieczny i zgodny z niniejszą Polityką oraz ścisłymi standardami ochrony danych. W związku z tym przyjęliśmy pewne procedury i technologie, aby chronić Państwa dane przed nieautoryzowanym dostępem i niewłaściwym wykorzystaniem.

Po zalogowaniu się wszystkie informacje wysyłane do i z witryny Slotty Vegas są szyfrowane przy użyciu 128-bitowej technologii Secure Socket Layer (SSL). Wykorzystany certyfikat SSL jest wystawiany i weryfikowany przez starannie wybraną stronę trzecią, kliknij na obrazek, aby uzyskać więcej informacji.

Dysponujemy dedykowanym działem ds. oszustw oraz zaawansowanymi systemami wykrywania i zapobiegania podejrzanej działalności, aby zapewnić, że nasza strona internetowa pozostanie bezpiecznym miejscem gry. Wszelkie konta zaangażowane w podejrzane działania zostaną zawieszone i zbadane w najszerszym zakresie. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości użytkownika co do aktywności na koncie, takich jak nierozpoznane transakcje w historii transakcji lub zaskakujące zmiany salda, prosimy o natychmiastowy kontakt.

12. Odpowiedzialność prawna i ochrona danych osobowych

Rozumiemy, że przy gromadzeniu i przetwarzaniu Państwa danych osobowych obowiązują nas ścisłe przepisy prawne dotyczące ochrony danych osobowych. W celu ochrony i zabezpieczenia wszystkich danych osobowych, które znajdują się pod naszą kontrolą, wdrożyliśmy odpowiednie polityki bezpieczeństwa, zasady i środki techniczne obejmujące praktyki niewłaściwego wykorzystania lub ujawnienia, nieautoryzowaną modyfikację, bezprawne zniszczenie lub przypadkową utratę.

Oferta naszych usług może obejmować udostępnianie danych osobowych użytkownika sprzedawcom zewnętrznym, a w takich przypadkach zastosowanie mają również ich zasady ochrony prywatności. Zalecamy również zapoznanie się z ich polityką prywatności, aby upewnić się, że rozumieją Państwo, w jaki sposób będą wykorzystywane Państwa dane.

Biorąc pod uwagę, że Internet jest globalnym środowiskiem wymagającym transmisji danych, Maxent Limited nie może w pełni zagwarantować bezpieczeństwa wszystkich informacji, które udostępniają Państwo online. Niniejsza polityka ma na celu poinformowanie Państwa o zagrożeniach dla bezpieczeństwa związanych z przekazywaniem danych osobowych przez Internet i nie będzie ponosić odpowiedzialności za naruszenia bezpieczeństwa, które nie są wynikiem niedostarczenia przez nas wystarczających środków technicznych i organizacyjnych wymaganych przez RODO.

13. Aktualizacja danych osobowych

Należy pamiętać, że aby zachować zgodność z wymogami regulacyjnymi, przechowywane przez nas informacje na Twój temat muszą być zawsze aktualne. Możesz aktualizować informacje na naszej stronie z poziomu „Moje konto” lub kontaktując się z jednym z naszych agentów na chacie na żywo, lub wysyłając nam wiadomość e-mail na adres support@slottyvegas.com.

14. Twoje prawa i wybory dotyczące danych osobowych

Szanujemy Twoje prawa do prywatności i zapewniamy Ci rozsądny dostęp do Danych osobowych, które mogłeś podać poprzez korzystanie z naszych usług. Twoje główne prawa wynikające z przepisów o ochronie danych są następujące:

15. Skargi

Jeśli chcesz złożyć skargę na sposób, w jaki postępujemy z Twoimi danymi osobowymi, możesz skontaktować się z nami w celu zbadania sprawy, wypełniając formularz skargi dostępny na naszej stronie.

Jeśli nie jesteś zadowolony z naszej odpowiedzi lub uważasz, że przetwarzamy Twoje dane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do głównego organu ochrony danych. Ponieważ mamy siedzibę na Malcie, naszym głównym organem regulującym kwestie związane z ochroną danych jest Maltański Urząd ds. Informacji i Ochrony Danych (IDPC Malta). Jeśli mieszkasz w innym kraju, w którym działamy, możesz skontaktować się z organem regulującym w swoim kraju zamieszkania:

16. Prawo dostępu do informacji, które posiadamy na Twój temat

Masz prawo zażądać kopii przechowywanych przez nas danych osobowych na swój temat, znanych jako żądanie dostępu do informacji (SAR). Masz również prawo zażądać, aby przechowywane przez nas informacje na swój temat, które mogą być niepoprawne, lub które uległy zmianie od ich pierwszego podania, zostały zaktualizowane lub usunięte. Żądania te są darmowe i można je przesłać w wiadomości e-mail do odpowiedniego zespołu wysyłając wiadomość na adres privacy@maxent.com lub kontaktując się z naszym zespołem ds. obsługi klienta za pomocą usługi chatu na żywo, lub wysyłając wiadomość e-mail na adres support@slottyvegas.com.

17. Wniosek

Po otrzymaniu SAR odpowiedni zespół zarejestruje i potwierdzi wniosek.

18. Weryfikacja tożsamości

Musimy sprawdzić tożsamość każdego, kto tworzy SAR, aby upewnić się, że informacje są przekazywane jedynie osobie do tego uprawnionej. Jeśli tożsamość wnioskodawcy SAR nie została jeszcze podana, osoba otrzymująca wniosek może poprosić wnioskodawcę o dokumenty KYC w celu zweryfikowania konta.

19. Informacje dotyczące wniosku osób, których dane dotyczą, o udostępnienie danych

Po otrzymaniu wymaganych dokumentów osoba otrzymująca wniosek przekaże odpowiedniemu zespołowi wszystkie istotne informacje na poparcie SAR. jeżeli zespół jest odpowiednio usatysfakcjonowany z informacji przekazanych przez osobę otrzymującą wniosek, Inspektor ochrony danych powiadomi wnioskodawcę, że odpowiedź na jego SAR zostanie przesłana w ciągu 30 dni kalendarzowych. Okres 30 dni rozpoczyna się od daty otrzymania wymaganych dokumentów. Wnioskodawca dostanie poinformowany pisemnie przez zespół ds. ochrony danych, jeśli wystąpią jakiekolwiek odchylenia od 30-dniowego okresu z powodu innych ingerujących zdarzeń lub jeśli wniosek jest wyjątkowo złożony.

20. Przegląd informacji

Zespół zapewni, że informacje są sprawdzone/otrzymane w wyznaczonym terminie, aby zapewnić, że termin 30 dni kalendarzowych nie zostanie naruszony.

21. Odpowiedź na wniosek o uzyskanie dostępu

Zespół dostarczy ostateczną odpowiedź wraz z uzyskanymi informacjami i/lub oświadczenie, że spółka nie posiada wnioskowanych informacji lub że zastosowanie ma wyjątek.

Zespół zapewni, że pisemna odpowiedź zostanie wysłana do wnioskodawcy. Odbędzie się to za pośrednictwem wiadomości e-mail.

22. Archiwizacja

Po wysłaniu odpowiedzi do wnioskodawcy SAR zostanie uznany za zamknięty i zarchiwizowany przez zespół.

23. Zwolnienia

Osoba fizyczna nie ma prawa dostępu do zapisanych informacji o kimś innym, chyba że jest to upoważniony przedstawiciel.

Spółka nie jest zobowiązana do odpowiadania na prośby o informacje, chyba że otrzyma wystarczające szczegóły, aby umożliwić lokalizację informacji do identyfikacji i aby upewnić się co do tożsamości osoby, której dane dotyczą składającej wniosek.

Zasadniczo Spółka zwykle nie ujawnia następujących rodzajów informacji związanych z osobą, której dane dotyczą

Wniosek o uzyskanie dostępu:

24. Odmowy na wniosek osób, których dane dotyczą, o udostępnienie danych

Są sytuacje, gdy osoby fizyczne nie mają prawa wglądu do związanych z nimi informacji. Na przykład:

Jeśli osoba odpowiedzialna odrzuci wniosek osoby, której dane dotyczą, o udostępnienie danych w imieniu Spółki, powody takiego odrzucenia muszą być jasno określone na piśmie. Każda osoba niezadowolona z rezultatu swojego wniosku ma prawo zwrócić się do Inspektora ochrony danych o przegląd rezultatu.

25. Zakres odpowiedzialności

Ogólna odpowiedzialność za zapewnienie zgodności z SAR spoczywa na Inspektorze ochrony danych.

Jeśli Spółka działa jako Administrator danych wobec osoby, której dane dotyczą składającej wniosek, wówczas SAR zostanie rozwiązane na podstawie przepisów tej procedury.

Jeśli Spółka działa jako podmiot przetwarzający dane, Inspektor ochrony danych przekaże wniosek odpowiedniemu administratorowi danych, w którego imieniu Spółka przetwarza dane osobowe osoby, której dane dotyczą składającej wniosek.

26. Przechowywanie danych osobowych

Zarówno Ty, jak i Slotty Vegas macie prawo do zamknięcia konta gracza w dowolnym momencie. Po zamknięciu konta, Twoje dane osobowe będą przechowywane tak długo, jak wymaga tego prawo, a dane będą wykorzystywane tylko wtedy, gdy będzie do wymagane przez kompetentne władze.

Jeśli nie będzie potrzeby dalszego przetwarzania danych osobowych, usuniemy je. Z prawnego punktu widzenia możemy być zobowiązani do przechowywania danych osobowych przez okres krótszy lub dłuższy, w zależności od celu ich wykorzystania.

27. Prawa związane ze zautomatyzowanym podejmowaniem decyzji, w tym profilowaniem

Czasami korzystamy z systemów do podejmowania zautomatyzowanych decyzji na podstawie Twoich danych osobowych. Pomaga nam to upewnić się, że nasze decyzje są szybkie, sprawiedliwe, wydajne i poprawne, na podstawie tego, co wiemy. Te zautomatyzowane decyzje mogą wpłynąć na produkty, usługi lub funkcje, które możemy zaoferować teraz lub w przyszłości, lub na możliwość z korzystania z naszych usług.

Możemy korzystać ze zautomatyzowanego podejmowania decyzji w następujących sytuacjach:

Należy pamiętać, że prawo nie ma zastosowania, gdy przetwarzanie jest:

28. Witryny zewnętrzne

Niniejsza witryna może zawierać linki lub banery do innych zewnętrznych stron internetowych obsługiwanych przez strony trzecie. Jeśli użyjesz któregoś z zewnętrznych linków, zostaniesz przekierowany na stronę, która nie jest objęta naszą polityką prywatności. Niniejsze oświadczenie o ochronie prywatności dotyczy wyłącznie informacji gromadzonych przez stronę internetową Slotty Casino. Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za treści na stronach internetowych stron trzecich.

28. Witryny zewnętrzne

Niniejsza witryna może zawierać linki lub banery do innych zewnętrznych stron internetowych obsługiwanych przez strony trzecie. Jeśli użyjesz któregoś z zewnętrznych linków, zostaniesz przekierowany na stronę, która nie jest objęta naszą polityką prywatności. Niniejsze oświadczenie o ochronie prywatności dotyczy wyłącznie informacji gromadzonych przez stronę internetową Slotty Casino. Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za treści na stronach internetowych stron trzecich.

29. Zmiany w niniejszej Polityce prywatności

Należy pamiętać, że niniejsza Polityka prywatności może się zmieniać od czasu do czasu. Jeśli zmienimy niniejszą Politykę prywatności w sposób, który wpłynie na sposób, w jaki wykorzystujemy dane osobowe, poinformujemy Cię o wyborach, jakie możesz podjąć w wyniku tych zmian. Opublikujemy również powiadomienie, że niniejsza Polityka prywatności została zaktualizowana. W przypadku istotnych zmian w niniejszej polityce prywatności np. mających wpływ na sposób, w jaki chcielibyśmy wykorzystywać dane osobowe, prześlemy bardziej widoczne powiadomienie (w tym, w przypadku niektórych usług, powiadomienie o zmianach Polityki prywatności przesłane drogą mailową).